[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
آشنایی با پایگاه::
اخبار رویدادها::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
دریافت فایل::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
بولتن علمی( جدید )::
::
سمینارها و همایشها
وبینار آموزشی انجمن علمی تحت عنوان "اصول کاربردی
مدیریت واکسیناسیون د گله های گوسفند وبز"با
تدریس جناب آقای دکتر بارانی در تاریخ ۱۹/۳/۱۴۰۰ برگزار گردید

گفتگوی اینستاگرامی انجمن علمی با حضوردکتر فرشاد مالوفی
و دکتر مهدی سخا با عنوان "تجربیات حرفه ای دامپزشکی
اسبهای مسابقه در آمریکای شمالی" در تاریخ ۴ بهمن ۱۳۹۹ برگزار
گردید
وبینار آموزشی انجمن علمی با تدریس جناب آقای
دکتر رضازاده با عنوان "تشخیص و مدیریت زخم معده در اسب"
در تاریخ دوم دیماه۱۳۹۹ برگزار گردید

گفتگوی اینستاگرامی انجمن علمی با حضور  دکتر
مهرداد عامری
و دکتر مهدی سخا با عنوان تشخیص آزمایشگاهی در
دامهای بزرگ در تاریخ شنبه هشتم آذر ۹۹ برگزار گردید

چهارمین اینستاگرام زنده انجمن با حضور آقای دکتر رضازاده
و بحث پیرامون مدیریت پیشگیری از کولیک اسب
در تاریخ ۲۵ آبان ۹۹ برگزار گردید.
سومین اینستای زنده انجمن علمی با حضور
دکتر مهدی سخا و موضوع بیماریهای قلبی
در اسبهای مسابقه-آریتمی های قلبی
در تاریخ ۲۳ مهرماه ۹۹ برگزار شد.

اولین وبینار انجمن علمی با عنوان
مدیریت تشخیص ،پیشگیری و درمان
PPRدر گله های ایران با سخنرانی
دکتر سید محمد بارانی
عضو هیات مدیره در تاریخ ۹ مهرماه۹۹ انجام شد

اولین جلسه زنده اینستاگرام انجمن علمی
با حضور دکتر مهدی سخا و میهمانان مجازی
با موضوع تشخیص افتراقی
بیماریهای همراه با خونریزی از بینی در اسبها
در ساعت ۲۱  به تاریخ ۲۲ مرداد ۹۹ برگزار شد.

دومین جلسه زنده اینستاگرام انجمن علمی با حضور دکتر سید محمد بارانی و میهمانان مجازی با موضوع تب بی دوام گاو در ایران در ساعت ۲۱  به تاریخ ۳ شهریور ۹۹ برگزار شد.


 

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
مجله مشترک انجمن علمی و دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد کرج
پژوهشهای بالینی دامپزشکی
www.jvcr.kiau.ac.ir
..
:: گفت‌وگوی حکیم مهر با «دکتر مهدی سخا» رئیس هیأت مدیره انجمن علمی بیماری‌های داخلی دام‌های بزرگ ایران ::
AWT IMAGE
 (نقل از سایت حکیم مهر ) 

حکیم مهر: ضمن تشکر از وقتی که در اختیار ما قرار دادید؛ لطفاً در ابتدای مصاحبه معرفی اجمالی از خودتان داشته باشید.

با تشکر از وب سایت حکیم مهر، اینجانب مهدی سخا در سال 1362 در رشته دکترای عموی دامپزشکی دانشگاه شیراز قبول و در سال 1368 فارغ التحصیل شدم. همچنین در سال 1370 در رشته تخصصی بیماری های داخلی دام های بزرگ همان دانشگاه پذیرفته شدم. در این فاصله به امور درمان در حوزه دام بزرگ اشتغال داشتم و تمایل به این حوزه در این مدت بیشتر نیز شد. در هر حال در سال 1374 با معدل ممتاز 18.5 از دوره تخصصی فارغ التحصیل شدم و برای گذراندن طرح در دانشکده دامپزشکی دانشگاه باهنر کرمان به تدریس مشغول شده و نهایتاً پس از اتمام دوره طرح تاکنون بعنوان عضو هیئت علمی و مدیر گروه تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات مشغول به فعالیت می باشم.

حکیم مهر: لطفاً در خصوص اعضا هیئت موسس، هیئت مدیره و نحوه ورود اعضا به انجمن توضیحاتی ارائه نمایید.

بر اساس اساسنامه کمیسون انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، 10 نفر از اساتید فن از دانشکده های دامپزشکی سراسر کشور که دارای سابقه تدریس در رشته مورد نظر بوده انتخاب و به کمیسیون مربوطه در وزارتخانه معرفی شدند که اکثر این اساتید حائز مرتبه دانشیاری به بالا می باشند. به ترتیب از دانشگاه تهران دکتر محمد قلی نادعلیان، دکتر محمد رضا مخبر دزفولی و دکتر افشین رئوفی، دانشگاه شیراز دکتر علی رضاخانی، دانشگاه چمران اهواز دکتر محمد نوری، دانشگاه فردوسی مشهد دکتر حسام الدین سیفی، دانشگاه تبریز دکتر غلامعلی مقدم، دانشگاه شهرکرد دکتر غلامعلی کجوری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج دکتر آریا بدیعی و از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اینجانب بعنوان اعضا هیئت موسس انتخاب گردیدند.

همچنین بر اساس قوانین کمیسیون انجمن های علمی، اعضای هیئت مدیره پس از برگزاری انتخابات در مجمع عمومی سالانه برای سه سال انتخاب می شوند و در انتخابات سال 1394، دکتر محمدقلی نادعلیان، دکتر محمدبارانی، دکتر مهدی چیت سازی، دکتر محسن احمدی روزبهانی و اینجانب به عضویت هیئت مدیره نائل شدند.

همچنین طبق اساسنامه انجمن کلیه افرادی که در زمینه دام های بزرگ دارای تخصص یا تجربه کافی و در حال کار می باشند، می توانند پس از پرداخت حق عضویت سالانه با دریافت کارت عضویت و بهره گیری از امکانات علمی در نظر گرفته شده، به عنوان عضو پیوسته انجمن نایل گردند که شامل متخصصین، دانشجویان دستیاری و دامپزشکان عمومی می باشد.

اعضای وابسته به انجمن نیز شامل دانشجویان دکترای عمومی، افراد حقوقی و شرکت ها می باشد که می توانند به عضویت انجمن درآیند. ضمناً اساتید و افراد برجسته علمی بعنوان عضو افتخاری پذیرفته می شوند.

حکیم مهر: انجمن چه اهدافی را جزء رئوس فعالیت های خود قرار داده است؟

طبق اساسنامه، کلیه امور علمی و نه صنفی مرتبط با رشته را پوشش می دهد، بنابراین طبق تعریف کلیه اظهارنظرهای علمی، مشاوره های علمی، تصمیم گیری در امور علمی حوزه مرتبط، برگزاری گردهمایی، کارگاه و همینطور ارتباط با مجامع دولتی و غیر دولتی به عهده انجمن می باشد. همچنین تشویق، ترغیب پژوهشگران و بزرگداشت افراد برتر رشته و همینطور برگزاری مسابقات علمی دانشجویی و نیز بازآموزی دامپزشکان مشغول بکار در زمینه بیماریهای داخلی دام های بزرگ، جزو اهداف انجمن می باشد.

حکیم مهر: چشم انداز انجمن در افق کوتاه مدت و بلند مدت را چگونه می بینید؟

یکی از وظایف استرات‍ژیک، ترسیم برنامه یک ساله، 5 ساله و 10 ساله برای انجمن می باشد که توسط هیئت مدیره مصوب می گردد و کلیه اهداف آتی تعیین می گردد. طی سند چشم انداز انجمن در برنامه یکساله، برگزاری کارگاه و گردهمایی و نیز برنامه های علمی و بازدید ها جزو لیست بوده و در افق 5 ساله انجمن، انجام مشاوره های علمی در خصوص دروس مربوط در دانشگاه های کشور و همینطور برآورد علمی در خصوص عملکرد و ارزیابی وضعیت علمی مربوط به رشته در سطوح مختلف و آموزش های تخصصی همکاران و برگزاری کارگاه تخصصی و انتشار مجله تخصصی و در افق 10 ساله، ارتباط با سازمان ها و بخش های دولتی و خصوصی جهت پیش‌برد اهداف انجمن و در سطح کلان و بین المللی، ارتباط با دانشگاه های خارجی جهت ایجاد پیوندهای علمی و دعوت از اساتید برجسته جهت حضور در برنامه های انجمن حائز اهمیت می باشد و سایر مباحث دیگر که در این مجال نمی گنجد.

حکیم مهر: نحوه تعامل انجمن با سایر حوزه های آکادمیک و صنعت چگونه است؟

در بخش آکادمیک بعد از شناساندن و معرفی انجمن به دست اندکاران این رشته، طبق اساسنامه کمیسیون انجمن های علمی نباید از حوزه های علمی مرتبط خارج شود و مقاصد صنفی باید در سایر مجاری ذیصلاح پیگیری شود، لیکن از نظر علمی و مشاوره ای انجمن آمادگی خویش را جهت همکاری در بستر مشترک با بهره گیری از تمامی امکانات موجود با کلیه دانشگاه های سراسر کشور، حوزه صنعت و شرکت های خصوصی اعلام می دارد تا در راستای گسترش طب داخلی دام های بزرگ ایفای نقش نماید.

حکیم مهر: با توجه به حجم بالای پذیرش دانشجو در مقطع دکترای عمومی و دستیاری در دانشگاه ها دیدگاه خود بعنوان عضو هیئت علمی دانشگاه و رئیس یک انجمن تخصصی چیست؟

در وهله اول همانطور که اشاره شد انجمن فعالیت های علمی را رصد می کند، منتهی به عنوان نظر مشاوره ای از دیدگاه اینجانب مسئله آموزش عالی نباید دارای محدودیت بسیار باشد. به نظر می آید در حوزه دامپزشکی به دلیل وجود سیستم غیرانتفاعی (در دانشگاه آزاد و شبانه دولتی) که هزینه تحصیل اخذ می نمایند، می بایست بلوغ فکری در زمینه ورود به این رشته توسط داوطلبان بوجود آید. دانشجویان می بایست دارای احاطه و شناخت کاملی از این رشته باشند که شامل آگاهی از طول دوران تحصیل بالا، سختی کار، تنوع دروس و آینده شغلی و غیره می باشد. بنظر می آید این روند در کشور های با سابقه طی شده و به همین دلیل تمایل ورود به این رشته و حتی سایر رشته های مشابه در کشورهای مترقی زیاد نیست و انتخاب در ورود به این رشته با حساسیت و دقت بالایی صورت می پذیرد.

قطعاً در کشور ما که مبالغ زیادی برای تحصیل در این رشته هزینه می شود، انتخاب صحیح اهمیت بیشتری می یابد و می بایست تمامی مراتب امر سنجیده شود که آنچه در پایان بدست می آید با صرف وقت و هزینه برابری داشته باشد. بدین سان تنها داوطلبان علاقمند و برجسته عزم ورود به این حوزه را می نمایند که البته این موضوع نیز منافاتی با هماهنگی بخش های دولتی و سایر عوامل مرتبط برای رایزنی و متوازن نمودن پذیرش دانشگاه ها بر اساس امکانات و فرصت های شغلی مناسب برای فارغ التحصیلان ندارد.

در حال حاضر نیز موضوع مشکل ساز در رشته دستیاری بیماری های داخلی دام های بزرگ عدم تعادل بین پذیرش های جدید دانشگاه ها و فرصت های شغلی بعد از فارغ التحصیلی می باشد که موجبات نگرانی از این روند بوجود آمده است و به شخصه بارها طی جلسات و نشست هایی در مراکز علمی نسبت به این موضوع متذکر شده ام اما متاسفانه سازوکارهای الزام آور و تضمین های لازم برای جذب متخصصین این حوزه در پیوند با صنعت کامل نمی شوند که امیدواریم در آینده با رایزنی های بیشتر و تعامل دستگاه های ذیربط در این زمینه به توفیقاتی نایل گردیم.

حکیم مهر: تربیت دانشجویان دوره دستیاری و نحوه عملکرد آنان را چگونه ارزیابی می نمایید؟

این موضوع در چند بخش باید پاسخ داده شود، اما به طور کلی شروع پذیرش دوره های دستیاری در ایران شجاعت بود. چون اینجانب جزء اولین ورودی های دوره دستیاری بودم که با گذشت قریب به 25 سال از برپایی این دوره ها افراد صاحب نظر در این رشته به بلوغ حرفه ای کامل رسیده اند و مثمر ثمر واقع شده اند، ولی در کنار این مسئله به روز کردن و کارآمدی محتوای درسی مغفول مانده است که در همین راستا برخی دانشگاه های مرجع رأساً نسبت به تغییر محتوای درسی خود اقدام کرده اند، اما این امر می بایست در سطوح بالاتر و توسط کمیسیون های تخصصی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با بهره گیری از اساتید صاحب نظر حداقل هر 4 تا 5 سال یکبار مورد بازنگری و ارزیابی مستمر قرار گیرد که این امر با مشارکت و برگزاری نشست های مشترک نهادهای مختلف، انجمن های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان دامپزشکی و سازمان نظام دامپزشکی به عنوان بالاترین مراجع تصمیم گیر محقق می گردد.

کاریابی، ایجاد فرصت های شغلی جدید و حتی ظرفیت های پنهان شغلی در خصوص اشتغال دامپزشکان عمومی و متخصص در سطح دامداری ها و سایر بخش ها می تواند برآیند چنین نشست هایی باشد. به نظر می آید حلقه های یک زنجیر به واسطه تضمین حضور دامپزشکان در کوچکترین واحدهای دامداری مثلاً 40 تا 50 رأسی تا واحدهای بزرگ، عملکرد علمی مناسب دامپزشکان در ارتباط با صنعت دام و توجیه صاحبان صنعت کامل شده که نهایتاً می تواند زمینه ساز افزایش راندمان تولید در دامداری و به تبع آن بهبود وضعیت کسب و کار و رشد اقتصادی باشد.

حکیم مهر: در پایان مصاحبه نحوه ارتباط همکاران، دانشجویان علاقمند و شرکت ها با انجمن را بیان نمایید.

انجمن دست تمامی افراد فعال در این بخش را می فشارد و آماده همکاری جهت مشاوره در زمینه فارم، انجام تحقیقات و پروژه های مشترک علمی، شناسایی داروها، معرفی تجهیزات، برنامه های خاص در جهت افزایش تولید در واحدهای دامداری، مسائل مرتبط با صنعت اسبداری که خوشبختانه پیشرفت روزافزون داشته و مورد اقبال عمومی قرار گرفته است و سایر راهکارها و نظرات تخصصی می باشد. همچنین شاخه دانشجویی انجمن نسبت به پذیرش دانشجویان علاقمند یا منتخب دانشگاه جهت آموزش های تخصصی و اعطای امتیازات خاص اقدام می نماید.

پل ارتباطی با انجمن از طریق سامانه پیامک، وب سایت اینترنتی www.isslim.ir  و کانال خبری تلگرام telegram.me/isslim می باشد که با عضویت عزیزان، کلیه اخبار و برنامه های انجمن اطلاع رسانی می گردد.

در پایان برای تمامی همکاران و فعالان این عرصه آرزوی موفقیت و سلامتی مسئلت می نمایم.

AWT IMAGE 
با تشکر فراوان و صمیمانه از جناب دکتر احسان عبداللهی به خاطر زحمتی که جهت انجام این مصاحبه متقبل شدند
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 8956 بار   |   دفعات چاپ: 1530 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن علمی بیماریهای داخلی دامهای بزرگ ایران Iranian Scientific Society of Large Animal Internal Medicine
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645